Ukens musikk 45

Reklame |

Noen uker er det mye nytt, andre mindre. Jeg hører fortsatt på fullt av tidligere utgivelser, så det passer meg bra at det ikke er fullt så mange nye låter jeg må forholde meg til.
Det er nye EP og singler fra band som Foo Fighters, Black Stone Cherry, Apocalyptica og Red. Det meste utgitt 1. november.
Og så klart, sjefen over alle sjefer selv, Ozzy.

Foo Fighters har siden i sommer gitt ut en rekke EPer med dvs. sanger fra “arkivet”. Her er det en del live, noen demoer og mange coverlåter.
02050525 er nummer 7 i rekka av utgivelser fra arkivet. Jeg har funnet flere sanger jeg liker bedre i tidligere EPer gitt ut i år, men for en Foo Fighters fan er det verdt å høre igjennom!

Black Stone Cherry burde ikke være et ukjent navn for noen som liker sørstat rock, blues rock eller country rock. Eller generelt bare rock.
Black To Blues, Vol. 2 er nok en hyllest til blues og musikk som har inspirert dem. EPen sin første låt, Big Legged Woman, er for min del sangen som fenger mest.

Apocalyptica har gitt meg en av de beste Metallica konsertene jeg har vært på. De nye singlene demmes er ikke Metallica coverlåter, men står på egne bein. De nye singlene minner om en blanding av Apocalyptica albumet, med stor inspirasjon fra klassisk musikk, som Wagner albumet dem ga ut, injisert med spillmusikk.

Red, et band som ikke er veldig kjent i Europa, har gitt ut The Evening Hate. Det er en samling av singler dem har gitt ut tidligere i år, med en akustisk versjon av From the Ashes.
Sangen som skiller seg ut er den alternative versjonen av The Evening Hate. Ved å fjerne trykket og roe ned tempoet, har dem fått til en sang som er stemningsfull og dyster.
For dem som ikke kjenner til bandet, ville jeg dermed heller ha startet med sangen Breath Into Me, fra demmes første album; End of Silence.

 

 

Til slutt, så har selveste kongen av metal kommet med en ny singel.
Ozzy Osbourne! Ozzy har gitt ut Under the Graveyard, første nye sangen på 9 år!
Når jeg først hørte ryktet om at Ozzy laget et nytt album, var jeg ganske i tvil om kvaliteten det ville ha.
Jeg må si at Under the Graveyard lover bra for resten av albumet. Kanskje ikke så rart, når Ozzy har med seg Duff McKagan fra Guns’N Roses og Chad Smith fra Red Hot Chili Peppers.
Overaskelsen må ligge i Andrew Watt. En gitarist jeg ikke har mye kjennskap til, men som har jobbet på album fra mange store i pop verdenen, samt spilt i band med blant annet Glenn Hughes.
Under the Graveyard er uansett en overraskende bra sang, av en legende som kommer til å leve lengre enn oss alle.
Det gjør det bare ekstra synd at han har utsatt Europa turneen sin ENDA et år..

 

Ingen store utgivelser, men noen tegn på at det kommer noe stort i fremtiden.
Noen utgivelser jeg burde tatt med? Noen jeg har glemt av? Sleng inn ei klage!
Ha en rocka helg!

1 kommentar
  1. Szukam miłego i kulturalnego faceta na sex spotkania lub stały związek w wieku od 21 do 45lat.
   Mam na imię Monia lat 24, wzrost 169cm,
   więcej moich nagich fotek i kontakt do mnie tu – http://www.fllirt.com.pl
   Wyszukaj mnie po niku: Kamka napisz do mnie spotkajmy się!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg